Έλενα Νικολοπούλου

Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Eίμαι η Έλενα, συνεργατική δικηγόρος - διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, μα πάνω από όλα άνθρωπος όπως όλοι μας, που μέσα από την ιδιότητα μου, καλούμαι να βοηθάω συζύγους και γονείς που σκέφτονται να χωρίσουν ή βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου και επιθυμούν να λύσουν τις διαφορές τους με πολιτισμένο και εποικοδομητικό τρόπο.
Έλενα Νικολοπούλου Δικηγόρος - Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια
Για περισσότερο από 15 χρόνια έχω δραστηριοποιηθεί σε ευρύ φάσμα υποθέσεων εντός και εκτός δικαστηρίων ενώ από το 2020 δραστηριοποιούμαι κυρίως στον τομέα του διαζυγίου και την διαμεσολάβηση.

Το ανήσυχο πνεύμα, το πάθος μου για μάθηση και κάποια ανατρεπτικά γεγονότα στη ζωή μου με οδήγησαν στην διαδικασία της προσωπικής ανάπτυξης. Από το 2008 συμμετέχω σε εργαστήρια και σεμινάρια αυτοβελτίωσης, μεταξύ άλλων, της Γιώτας Φασουλή, του Αντώνη Καλογήρου, και του Tony Robbins. Εχω πιστοποιηθεί ως NLP Practioner, NLP Master Coach και είμαι Σύμβουλος στην Γεωμετρία της Ψυχής.
Η Γεωμετρία της Ψυχής ήρθε στη ζωή μου σε μια περίοδο που ένοιωθα ότι χρειαζόταν να με ανακαλύψω εκ νέου. Και από όλα τα εργαλεία που είχα μάθει, η Γεωμετρία της Ψυχής ήταν εκείνο που με βοήθησε να καταλάβω ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου και να βελτιώσω δραστικά την καθημερινότητα μου. Ολο αυτό με οδήγησε στο να εκπαιδευτώ ως Σύμβουλος της Γεωμετρίας της Ψυχής και παρέχω αυτή τη γνώση με διάθεση και σεβασμό.

Βασικά χαρακτηριστικά μου είναι η ηρεμία που εκπέμπω, η αναζήτηση πρακτικών λύσεων και η ενσυναίσθηση.
(Visited 98 times, 1 visits today)
Call Now Button