Έλενα Νικολοπούλου

Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια - Δικηγόρος

Eίμαι η Έλενα, συνεργατική δικηγόρος - διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, μα πάνω από όλα άνθρωπος όπως όλοι μας, που μέσα από την ιδιότητα μου, καλούμαι να παρέχω τις υπηρεσίες μου σε συζύγους και γονείς που σκέφτονται να χωρίσουν ή βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου και επιθυμούν να λύσουν τις διαφορές τους με πολιτισμένο και εποικοδομητικό τρόπο.
Έλενα Νικολοπούλου Δικηγόρος - Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια
Πραγματοποίησα τις πρωτοβάθμιες σπουδές μου στο ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και είμαι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Université de Lille II Droit et Santé (Γαλλία) και της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Εκπαιδεύτηκα και πιστοποιήθηκα ως Διαμεσολαβήτρια σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις από τον Διεθνή φορέα ADR Center-Member of JAMS INTERNATIONAL, τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών εκπαίδευσης και διαμεσολάβησης στην Ευρώπη και το Αθηναϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Διαμεσολαβητών (ΑΚΚΕΔ «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»). Ειδικότερα εκπαιδεύτηκα στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση και πιστοποιήθηκα από το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιά (ΚΕΔΙΠ) και τον διεθνή φορέα IMC-International Mediation Consulting. Για περισσότερο από 15 χρόνια έχω δραστηριοποιηθεί σε ευρύ φάσμα υποθέσεων εντός και εκτός δικαστηρίων ενώ από το 2020 δραστηριοποιούμαι κυρίως στον τομέα του διαζυγίου και την διαμεσολάβηση.

Το ανήσυχο πνεύμα, το πάθος μου για μάθηση και κάποια ανατρεπτικά γεγονότα στη ζωή μου με οδήγησαν στην διαδικασία της προσωπικής ανάπτυξης. Από το 2008 συμμετέχω ενεργά σε διάφορα εργαστήρια, σεμινάρια και εκπαιδεύσεις και είμαι πιστοποιημένη Σύμβουλος στην Γεωμετρία της Ψυχής.
Η Γεωμετρία της Ψυχής ήρθε στη ζωή μου σε μια περίοδο που ένοιωθα ότι χρειαζόταν να με ανακαλύψω εκ νέου. Και από όλα τα εργαλεία που είχα μάθει, η Γεωμετρία της Ψυχής ήταν εκείνο που με βοήθησε να καταλάβω ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου και να δημιουργήσω νέες βελτιωμένες συνθήκες καθημερινότητας. Ολο αυτό με οδήγησε στο να εκπαιδευτώ ως Σύμβουλος της Γεωμετρίας της Ψυχής και παρέχω αυτή τη γνώση με διάθεση και σεβασμό σε όποιον θέλει να βελτιώσει δραστικά την καθημερινότητα του.

Βασικά χαρακτηριστικά μου είναι η ηρεμία που εκπέμπω, η αναζήτηση πρακτικών λύσεων και η ενσυναίσθηση.
(Visited 224 times, 1 visits today)